1. Sæt ovnen på 200°C.
2. Brun kødet af i olien
3. Tilsæt Taco Spice Mix, vand og lad det simre på middelvarme uden låg i 5–10 min.
4. Skær øjne, næse og mund på peberfrugterne og skær toppen af. Fyld kødet i.
5. Bland crème fraiche och Ranch Style mix til en dressing og stil på køl.
6. Knus en håndfuld nachochips og læg i peberfrugten med revet os.
7. Gratinér peberfrugtsdødningehoveder I 7–10 min eller servér dem som de er med ranch dressingen samt salsa.
Forberedelse: 10 min
Madlavning: 15 min
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Santa Maria
Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
43967900
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.